Kookworkshops


Onder begeleiding van onze kok maak u de lekkerste gerechten. Samen kookt u en als u klaar bent met koken, verzorgt EETcetera de rest van de avond. Wij doen er alles aan om u vooral gezellige avond te bezorgen. Deze kookworkshops kennen verschillende thema's: Spaans, Grieks, Italiaans, Hollands... er is keuze genoeg!

Inmiddels hebben wij verschillende jaren ervaring met het verzorgen van deze “avondvullende” workshops. U bereidt een complete maaltijd, die veelal bestaat uit een 4-gangen menu. Een workshop duurt gemiddeld 4 uur en start op een tijdstip in overleg met u, echter nooit later dan 19.00 uur. Tijdens de workshop wordt u voorzien van verschillende drankjes. Het is ook mogelijk om een wijnarrangement, afgestemd op de gerechten die u gaat bereiden, bij te boeken. Wanneer u een kortere tijd ter beschikking heeft bieden wij ook een lunchworkshop (+/- 3 uur) en High Tea (+/- 2,5 uur) aan. De naam zegt het al, deze workshops zijn alleen overdag te boeken.

Indien uzelf of een van uw gasten dieetwensen heeft, geef dit alstublieft van te voren door. Hier kunnen wij de workshop dan op aanpassen.

Italiaans


Deze avond zal een traditiegetrouw menu samengesteld worden, zoals op zondag bij Mama di Famiglia! Denk hierbij aan anti pasta, pasta, het hoofdgerecht en een natuurlijk een lekker zoet nagerecht.

Vanaf 12 personen. Prijs €57,- p.p.
Wijnarrangement €7,50 p.p.

Zuid-Frans


Het menu van deze avond bestaat onder andere uit een goed gekruide Bouillabaisse, zoals deze in Cannes te vinden is. Naar gelang het seizoen worden voorgerecht en hoofdgerecht samengesteld, waarbij we uitgaan van landelijke gerechten. Als dessert worden culinaire Franse taartjes gemaakt.

Vanaf 12 personen. Prijs €60,- p.p.
Wijnarrangement €10,- p.p.

Grieks


De avond staat vooral in het teken van het voedsel van de olijfwerkers. U kunt denken aan traditionele gerechten als soep met citrusvruchten en stoofschotel van lamsvlees.

Vanaf 12 personen. Prijs €58,- p.p.
Wijnarrangement €9,- p.p.

Tapas


Bij tapas praat je niet echt over een voor-, hoofd- en nagerecht. De verschillende hapjes komen wel gefaseerd op tafel. Afhankelijk van het seizoen maakt u een koude of warme soep en diverse koude en warme tapas. Bijvoorbeeld tostada’s, gemarineerde artisjokken, Spaanse gehaktballetjes, Filodeeg gevuld met chorizo en gegrilde paprika.

Vanaf 12 personen. Prijs €57,- p.p.
Wijnarrangement €7,50 p.p.

Kookworkshop ”De gouden Pollepel”


Voor wie van een uitdaging houdt, bieden wij de mogelijkheid om met elkaar te strijden voor het lekkerste gerecht van de avond. U krijgt, met uw groepje, een aantal ingrediënten uitgereikt, waarmee u een gerecht maakt naar eigen inzicht! U kunt uiteraard gebruik maken van de expertise van onze kok, ook wordt de wijn bij het eten verzorgd door het huis. Aan het einde van de avond beslist u met elkaar welk groepje het lekkerste gerecht heeft gemaakt en reikt u de gouden Pollepel uit, onder het genot van een glaasje bubbels.

Vanaf 12 personen. Prijs €62,- p.p.

Lunch workshop Eetcetera


U bereidt o.a. een amuse, een soepje als vooraf, een salade, luxe sandwiches, gevulde wraps, een warme lekkernij en u sluit af met een zoet gerechtje.

Prijs p.p. €41,-. Indien minder dan 12 personen rekenen wij een toeslag van 10% p.p.
Een wijn arrangement bij de lunch kost €5,- p.p.

Tapas lunch workshop


U bereidt o.a. een soepje als vooraf, een salade, kleine koude én warme Tapas hapjes. Tevens leert u zelf tapenades en marinades maken. U sluit af met een zoete lekkernij. Een wijn arrangement bij de lunch kost €5,- p.p.

Prijs p.p. €41,-. Indien minder dan 12 personen rekenen wij een toeslag van 10% p.p.

Zoete High Tea


Niet de standaard muffins en scones worden gemaakt, maar een scala aan redelijk eenvoudig te maken zoete lekkernijen. Na het bereiden van de hapjes gaat u aan tafel met een kopje verse thee. Het overige krijgt u in een mooi doosje mee naar huis. Als u iets te vieren heeft of gewoon omdat kan, kunt u tevens een fijn glaasje bubbels bij de High Tea laten serveren à €3,50 p.p.

Prijs p.p. €37,50,-. Indien minder dan 12 personen rekenen wij een toeslag van 10% p.p.

Gecombineerde zoete en hartige High Tea


Naast zoete hapjes maakt u bij deze workshop ook wat hartige hapjes, die qua smaak uitstekend passen bij een High Tea. Ook hierna worden de gerechtjes genuttigd onder het genot van een lekker kopje thee en de overige hapjes krijgt u in een mooi doosje mee naar huis. Als u iets te vieren heeft, of gewoon omdat het kan, kunt u tevens een fijn glaasje bubbels bij de High Tea laten serveren à €3,50 p.p.

Prijs p.p. €37,50,-. Indien minder dan 12 personen rekenen wij een toeslag van 10% p.p.