BBBQ van EETcetera, hoe werkt het?


Bij EETcetera vind u de Betere BBQ. Wij maken gebruik van het beste vlees dat onze speciale horeca slager te bieden heeft, om uw BBBQ tot een groot succes te maken. Alle producten voor op de BBBQ worden door onze kok zelf gemarineerd en waar nodig voorgegaard, voor een ultieme smaakbeleving!

Iedere BBBQ wordt naar uw wensen samengesteld. Wij maken alles zelf, veelal duurzaam en/of biologisch. Afhankelijk van het jaargetijde en de aanvoer doen wij u een aanbod waarbij we rekening houden met uw wensen. En altijd qua smaak op elkaar afgestemd. Onze schalen zijn niet bedekt met decoratiemateriaal. Het is een presentatie van eerlijke ingrediënten, je ziet wat je eet.

Ter inspiratie hebben we een viertal BBBQ’s samengesteld, waarin u naar hartelust kunt switchen. Dezelfde nummers uit de verschillende BBBQ’s zijn met elkaar te wisselen, waardoor u een buffet naar eigen smaak kunt samenstellen. Zie onze BBQ’s voor inspiratie, mocht u hulp nodig hebben, de BBBQ willen uitbreiden of zelf ideeën hebben neem dan contact met ons op. Cateren op maat is onze specialiteit!

Al onze salades zijn vegetarisch. Onze BBBQ’s worden altijd geleverd met servies, een gasbarbecue en een aangeklede tafel waarop het buffet geplaatst wordt. Wij kunnen ook de zit- en statafels en het glaswerk leveren. En als u dat wilt, doen we ook nog de vaat tegen meerprijs: mooier kan het niet!

De prijzen zijn actueel vanaf 25 personen. Voor meer informatie ga naar
Spelregels, of neem contact met ons op.